NOK

NOK / Netwerk / Gezamenlijke passie voor omgevingskwaliteit

Gezamenlijke passie voor omgevingskwaliteit

Het NOK netwerk bestaat uit 5 kleine bedrijven. Als bedrijven hebben we uiteenlopende klantenkringen en leveren we verschillende soorten diensten. Wat we gemeen hebben echter, is onze passie voor de kwaliteit van de leefomgeving; zowel onze fysieke als sociale omgeving. Met kwaliteit de buitenruimte inrichten, met kwaliteit aan vormgeving werken en met eenzelfde gevoel voor kwaliteit processen vormgeven en bijdragen aan duurzame ontwikkeling. Dat is wat ons bindt.

Dienstverlening op het gebied van omgevingskwaliteit is volop in beweging. Daarom hechten we aan het hoog houden van de kwaliteit en dat geven we vorm door kennisuitwisseling, collegiale intervisie en reflectie. Beheer van 'kennis en kennissen' zou je kunnen zeggen. Een goede kwaliteit vraagt om inspiratie, creativiteit en vooral ook lef om het oude los te laten. Dat vinden we bij elkaar.

De kracht van het NOK netwerk is de verscheidenheid van de leden. Ieder werkt voor het grootste deel van de tijd in zijn/haar eigen wereld met eigen kernkwaliteiten aan eigen projecten. Onze ervaring is dat als we samenwerken er onverwachte mogelijkheden ontstaan.

Netwerk